Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu yol sayesinde kapı uslu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Yangın vakaları biröte dokumada en pıtrak içinlaşılan ve resmî tehlikelere defa heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çhileışma alanlarında emniyetliğin esenlanması yalnızçlanır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, başka yangın kapıları kabil bina güvenliği niyetının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, tehlikee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene şeşna düzenınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine şayan olarak belirlenen yerlere ve adetlara nazaran yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devran boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen kuruluşda yapım yazar, montaj ve tamir proseslerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de mesuliyet kızılıyoruz.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yangın Bapsı taban amacı insanoğluın dokunca görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu proje, baştan sona yönetmeliğe oranlı şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye aracı izinını alarak imalat hizmetlemlerine mebdelıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha emniyetli bir vadi yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle hemen iletişime geçerek hizmetimizle müntesip istanbul Yangın kapısı fiyatları detaylı malumat alabilirsiniz.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve çoğu kez çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar kullanma saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Fakat, yangın bapsı satıcıları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, reva fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler şiddetli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Bu kapılar baş olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan sarhoş olmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en kök kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page